1001.cat
http://www.1001.cat/phpBB3/

Benvinguts al fòrum sobre Tintín
http://www.1001.cat/phpBB3/viewtopic.php?f=9&t=28
Pàgina 1 de 1

Autor:  Xavi [ ds. jul. 21, 2007 8:16 pm ]
Assumpte de l’entrada:  Benvinguts al fòrum sobre Tintín

Us donem la benvinguda a aquest fòrum pensat per a que tothom pugui parlar sobre el fantàstic món que envolta la figura de Tintín i del seu creador, Hergé. La comunitat d'aficionats als còmics de Tintín és força més gran del que molts pensem, i aquest vol ser un punt de trobada a la xarxa per a tots els tintinaires.

Per tal d'intentar evitar els correus no desitjats, és necessari que us registreu per a poder participar en els fòrums. Un cop registrats seleccionant l'opció de Perfil podeu modificar les vostres dades així com escollir un avatar (imatge que es mostrarà quan escriviu un missatge). Al fòrum de Socis TintinCat només hi tindràn accés els usuaris que siguin socis de l'associació.

No definirem una per una les normes de conducta del fòrum, però evidentment qualsevol comentari que sigui ofensiu, contingui insults o no tingui res a veure amb el món de Tintín podrà ser esborrat pels administradors. Esperem la vostra col·laboració per al bon funcionament d'aquest espai i la vostra participació en els diferents temes de debat.

L'equip de TintinCat.

Pàgina 1 de 1 Totes les hores són UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/