1001.cat
http://www.1001.cat/phpBB3/

Hotel tintinaire a Aragó
http://www.1001.cat/phpBB3/viewtopic.php?f=7&t=133
Pàgina 1 de 1

Autor:  Xavi [ dt. ago. 12, 2008 9:26 pm ]
Assumpte de l’entrada:  Hotel tintinaire a Aragó

Sorprenentment, a un poble de la província de Saragossa hi ha un hotel, que té com a pàgina web l'adreça del pis de Tintín: http://www.26labrador.es/.
Però aquest fet no és casual, ja que a l'interior de l'hotel el propietari hi té una extensa col·lecció de figures i material de còmic europeu que formen la decoració de l'hotel. I com no podia ser d'altra manera la gran estrella és Tintín, com es pot veure en aquesta entrevista: http://bd.blogsudouest.com/2008/06/24/tintin-cache-a-saragosse/
Això sí, pel que he vist els preus de l'hotel són bastant prohibitius :(

Autor:  cromelnordic [ dc. ago. 13, 2008 5:28 pm ]
Assumpte de l’entrada: 

Observo que aquesta web de l'hotel en qüestió no té traducció al català. Ara bé, no sé ni perquè ho comento, perquè, siguent d'un hotel en Saragossa, és ben normal i acceptable que no tinguin versió en català. No passa res. :wink:

En quan a la teva menció de "el pis" de Tintín, potser hauries de dir "l'antic pis de Tintín", perquè, ja arribats a l'aventura de l'Art Alfa, ja fa bastant que Tintín no resideix pas al seu pis, sinó al castell de Molins de Dalt, amb Haddock, Tornassol, Milú i Néstor com a principals residents, i amb curiosos invitats com Serafí Llantió, la Castafiore, els Dupond, i d'altres.

Per cert, un cop feta la mudança d'en Tintín, desconec què en va fer del seu antic pis. Sabent com és la vida, suposo que el devia vendre a un preu prou raonable. Qui sap... L'Hergé no va tenir interès en especificar aquest punt, o això diria jo.

Salut!!

Pàgina 1 de 1 Totes les hores són UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/