1001.cat
http://www.1001.cat/phpBB3/

DIVERTIMENTO
http://www.1001.cat/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=142
Pàgina 1 de 1

Autor:  PERE SAPRISTI [ ds. set. 27, 2008 4:28 pm ]
Assumpte de l’entrada:  DIVERTIMENTO

Benvolguts amics I benvolgut Llepafils.

He estat pensat una estona.

Tot plegat, jo crec, que naturalment, no hi tinc raò, tot suggerint un himne, trobat amb el Sisa de ´Qualsevol nit por sortir el sol´

Ara hi penso, ja em perdonareu, benvolguts amics, que, potser la cancò del Sisa, fora probable per una cant al Tintin , que és certa nostalgia. és encertant, malgrat que no s´esmentint els perssonatges.

Qué es Tintin per a la nostra pàgina? Es , o fora, un esforç per l ´ordre. Un ordenament. Res fòra de lloc! El dessitg de quasevol ordre? Hi hem de ficar odre enlloc?

Tantmateix, poem dormir demà fins el temps dels anys. Qui e es la vidua d´Hergé per a fer això. Potser és una ,metàfora de quelcom mort i no hi temin accés?

Suggereixo, si no us fa res, aquestes paraules, darreres de la canço del Sisa, home, que ara , resulta renega de les Rambles de Barcelona i dels pixaners (com si hi abans no hi foren), tant si hi fa :

´Potser ja no hi falta ningú. Ja m´ en adono de que hi faltes tu. El temps no compta ni l´espai, qualsevol nit pot sortir el sol´. En referència, crec, jo al Tintin, tothora.


Benvolguts amics. No és pas el Tintin una absència, un autisme, que arrepleguem. El nostre tantmateix? Una essència que no coneixem?

Jo, m´ho faig al cap gros.


Sempre amb el vostre respecte

PERE SAPRISTI

Pàgina 1 de 1 Totes les hores són UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/