1001.cat
http://www.1001.cat/phpBB3/

PROPOSTA
http://www.1001.cat/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=120
Pàgina 1 de 1

Autor:  PERE SAPRISTI [ dc. jul. 02, 2008 4:16 pm ]
Assumpte de l’entrada:  PROPOSTA

Benvolguts amics

Ja em perdonareu, però potser hauria de proposar, m´ho diu l´anima, que l´himne, tot plegat, de l´ associaciò d´admiradors de Tintin (no pas de badocs que no saben pas on mirar, com diuen els xinesos) fòra la cançò de Jaume Sisa: ´Qualsevol nit pot sortir el sol´.

És tant sols una suggerència.

Sempre amb el vostre respecte

PERE SAPRISTI

Autor:  Aristides_Llepafils [ dj. jul. 03, 2008 9:06 am ]
Assumpte de l’entrada: 

Amic Pere,

A la cançó que proposes hi surten una pila de personatges de còmics però cap dels àlbums de Tintín, per tant no crec que fos l'himne correcte.

D'altra banda, cal un himne ? i l'associació que anomes "admiradors de Tintín" no la conec pas, al nostre país ja hi ha Tintincat, la millor associació del món com l'anomeno jo mateix.

Salut i compte amb les carteres per vacances !!

Autor:  PERE SAPRISTI [ dj. jul. 03, 2008 12:26 pm ]
Assumpte de l’entrada: 

Benvolguts amics

El senyor Llepafils hi té raò.

No cal cap himne. I tant que no.

Jo m´he expressat malament. I demano perdò. Aquesta cançó del Sisa no hi fa realment cap esmenta del Tintín. Però esdevé que, soc del creure, que és quelcom que ens fa que ens agradi el Tintín. Es un pathos, com dirien els grecs. Una referència indirecta. Jo, quan escolto aquesta musica, m´en recordo del Tintin, d´un afecte a no se sap qué. No l´esmenta la cançó, però el Tintín si hi és.

Per a mi, sempre personalment, aquesta cançó és quelcom que hi ha entre el fet de que ens agradi el Tintin i el criteri estricte i filamentós, de l´ordre per les ´carteres´, metàfora sempre tant ben desenvolupada per el Sr. Llepafils. Les ´carteres´ és un concepte magnífic, malgrat que, sospito, estrictament discernidor, excloïent, en certa mesura.

Un himne implica una secta, una associaciò tencada. El col-leccionisme de carteres també ho és. Jo crec que, sempre dins d´un ordre, hauriem de fer quelcom per que el Tintín no s´esvoloti de la nostra memòria. La nostra memòria, crec jo, és el món on viu el Tintín.

En qualsevol cas, el correctament estricte Llepafils hi té raò. Demano que em perdoneu si n´he fet massa confonent la meva percepciò del Tintín amb un standard de percepciò del mateix a Tintincat, no sé si és la millor pàgina del món sobre el Tintín, car no vull comparar. Amb qué? Aquesta pàgina, sens cap dubte, hauria d´ésser la millor, doncs es nostra.

Sempre amb el vostre respecte.

PERE SAPRISTI

Autor:  cromelnordic [ ds. jul. 05, 2008 9:41 pm ]
Assumpte de l’entrada: 

Doncs jo, considerant-me mal informat sobre el tema en molts aspectes, prefereixo no fer cap comentari.

Potser ja decidiré buscar la cançó per Internet, podria valer la pena...

Salut, erudits tintinaires!!

Autor:  Joant [ dt. jul. 22, 2008 4:47 pm ]
Assumpte de l’entrada: 

Hola Pere,
Tot i que considero que, des de la primera vegada que la vaig escoltar, per a mi es una de les millors cançons d'en Sisa ja que, a part de la música que es molt agradable, toca el tema del còmic, penso com l'Aristides que no inclou res d'en Tintín.
Suposo que ell ja ho ha deixat ben clar però solement vull deixar empremta de la meva admiració per aquesta cançó.

Autor:  cromelnordic [ dt. jul. 22, 2008 8:18 pm ]
Assumpte de l’entrada: 

M'he decidit. Buscaré aquesta cançó per Internet i l'escoltaré. Podria valer la pena. Potser després ja us en diré alguna cosa.

Una abraçada tintinaires!!

Pàgina 1 de 1 Totes les hores són UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/